Utlottning: Småslöjd - Barn slöjdar med vuxna

omslag småslöjd
Foto: Hemslöjdens Förlag

Nu lottar vi ut den grymt bra boken Småslöjd - Barn slöjdar med vuxna. Författarna bakom boken har alla gedigna kunskaper i slöjd och har jobbat mycket med barn. Jag har själv använt boken som inspiration i Slöjdklubben och till mina egna slöjdprojekt. Det kliar i slöjdfingrarna så fort man öppnar boken.

Småslöjd innehåller cirka 20 roliga och inspirerande slöjdprojekt med enkla och överskådliga beskrivningar, alla märkta med svårighetsgrad och med massor av variationsmöjligheter.

Beskrivningarna varvas med fantasieggande berättelser om traditioner, skrönor och hiskeliga väsen som berikar och inspirerar. Har du träffat på nattrammen, bäckahästen eller kanske gloson som mest är ute och rör sig vid midvintersolståndet då natten är som längst?

Hemslöjdens Förlag som sponsrar oss med boken har flera nya hantverksböcker på gång under våren. På deras facebooksida kan man få kika på de nya böckerna och få del av kampanjer. Så kolla in den om ni vill ha full koll!

För att delta i utlottningen lämnar du en kommentar i detta inlägg innan söndag 19 mars kl 22. Kom ihåg att lämna ditt namn och mejladress så att vi enkelt kan nå den som vinner.

Lycka till!
MiA och Elin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Mönsterarkivet. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan