Garntjänst

Garntjänst är välkänt i de flesta hem där man finner kreativa och handarbetsintresserade människor. Här hittar du massor av garn och mönster till allt från klassiskt snygga kläder till trendiga och moderna plagg. Med en historia som sträcker sig 140 år tillbaka i tiden samlar vi nu allt handarbete under ett tak på www.garntjanst.se.

garntjänst

TÄVLINGSREGLER:

 För att få chansen att vinna produkter för 400 kr ur Garntjänsts sortiment gör du så här:
Använd loggan ovan och lägg den i ett inlägg i er blogg. Se till så att länkarna fungerar. Kommentera även detta inlägg genom att besvara frågan: Du beställer enkelt och smidigt på Garntjänst hemsida www.garntjanst.se men för dig som vill besöka Garntjänst butik kan du även göra detta. Var i Sverige hittar du Garntjänst stora och trivsamma butik? Klistra in länken till ditt blogginlägg så att vi på Mönsterarkivet lätt ska kunna hitta det.

För att få chansen att vinna produkter för 250 kr ur Garntjänsts sortiment gör du så här:
Kommentera detta inlägg genom att besvara frågan: Du beställer enkelt och smidigt på Garntjänst hemsida www.garntjanst.se men för dig som vill besöka Garntjänst butik kan du även göra detta. Var i Sverige hittar du Garntjänst stora och trivsamma butik?

För att vara med i utlottningen av presentkorten hos Garntjänst  lämnar du din kommentar till det här inlägget senast lördagen den 30/10 kl 21.00.  

Tävlingen är avslutad.
Vinnare av 400 kr är 
Zandra
Vinnare av 250 kr är  LadyNight

garntjänst muddargarntjänst hundgarntjänst sjal

Lycka till!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Mönsterarkivet. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan